Olissippo Lapa Palace

Lissabons mest exklusiva hotell

boka hotell i LissabonFemstjärniga Lapa Palace byggdes på 1800-talet på en kulle med utsikt över Tagusfloden. Idag är palatset ett självklart val när man vill bo på Lissabons allra finaste hotell. Hotellet omges av en subtropisk trädgård som erbjuder ett flott poolområde. Går man vidare in i vackra Lapa Palace möts man av både spa- och restaurangfaciliteter av allra högsta kvalitet.

Atmosfär och lyx

hotell lissabonHöga fönster, ryschiga gardiner, elegant färgsättning och klassiska möbler i varierad stil (art deco, kolonialstil och nyklassisk) fulländar känslan av att vistas i ett äkta palats, men ger samtidigt gästerna möjlighet att välja den stil de föredrar. Det finns hela 109 rum här, uppdelade i tre kategorier och alla erbjuder gratis Wi-Fi, privata badrum med badkar, bidé, hårfön och toalettprodukter, TV, DVD och tillgång till ett filmbibliotek, A/C, värdeskåp och minibar. I vissa rum finns äkta trägolv.

Ät och drick på Lapa Palace

På Lapa Palace finns två restauranger – Lapa Palace som serverar traditionell, portugisisk mat och Le Pavillon som bjuder på lättare snacks ute vid hotellets poolområde. I Rio Tejo Bar kan man avnjuta välkomponerade drinkar, lite vin eller en kopp kaffe, från förmiddag till sen kväll.

Klicka här för att se mer hotell i Lissabon.