MYRIAD by SANA Hotels


boka hotell i LissabonI östra delen av Lissabon, i ett område som heter Parque das Nações, ligger detta imponerande, 140 meter höga, hotellkomplex som har kommit att bli ett av Lissabons landmärken. Härifrån har man nära till diverse shoppingcentra, museer, barer och restauranger och vill man ta sig till Lissabons historiska stadskärna så ligger den bara ett par kilometer bort.hotell lissabon

Det finns fyra olika rumskategorier på superflotta Myriad. Komfort och elegans är nyckelord och varje rum är väl tilltaget. I rummen finns badrock och tofflor, TV, telefon, luftkonditionering, minibar, Nespressomaskin, gratis Wi-Fi och värdeskåp, med mera. Man kan välja mellan att ha två separata sängar eller en dubbelsäng och särskild babysäng finns att låna åt barn som är under tre år. I badrummen finns hårfön, jacuzzi, våg, toalettprodukter och en praktisk förstoringsspegel.

Efter långa dagar i Lissabon stad, eller ute i solen vid någon härlig strand, så känner man sig ofta lite sliten när man kommer tillbaka till hotellet. På Myriad kan man då gå ner till wellnesscentret Sayanna och skämma bort sig själv med behandlingar, bad i poolen eller en stund i bastun. Spa:et har öppet kl.09.00-22.00 och gymmet, som ligger i anknytning till Sayanna, är öppet dygnet runt.

Klicka här för att se mer hotell i Lissabon.